AGENDA

We vinden het leuk om regelmatig activiteiten te organiseren.
Hieronder lees je wat er mogelijk is bij de Loswal Maasbommel.

Agenda

29 april Opening (zaterdag) met medewerking van de Pretband.
.

5-6-7 mei Pontjesdagen  (vrij-za-zo)- historisch Maasbommel/foodtrucks en muziek. Met twee middagen optreden van troubadour Charles. troudadour Charles

 29 mei Muziekband Spark! (2de Pinksterdag vanaf 13.00). Een muzikale reis door de tijd vanaf de ’70.  
Spark!

17 juni Volleybaltoernooi (zaterdag)  buitenvolleybaltoernooi in samenwerking met Time Out. Na afloop mogelijkheid om mee te doen aan de bbq. 
Aanmelden en inschrijven: TimeOut

Sup yourself​

Vanaf seizoen 2023 ons: SUPPEN Ontdek “de Gouden Ham” vanaf een SUPboard, wanneer jij maar wilt!

Ga lekker relaxed zelf suppen of juist gezellig samen met vrienden  Met erna – om je dag helemaal compleet te maken – een heerlijk drankje/hapje op ons terras.

Met de unieke SUP yourself SUPverhuurbox huur je heel simpel één van de 12  SUPboards.

Beverspottochten

Heb je wel eens bevers gespot in de schemer? Ga mee op bevertocht! Ism Hidde organiseren we beverspottochten. Meld je aan via zijn site. Op zondag 21 mei kun je al vertrekken: een hapje en drankje in De Loswal en dan het donkere water op. Bijna zeker weten dat je een bever gaat ontmoeten! Aanvang om 21.00.

kayaktocht bevers

Feestje!!?

Op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie voor je volgende feest of groepsactviteit? Dan is de De Loswal Maasbommel de perfecte keuze. Gelegen aan de Gouden Ham en de Maas, biedt deze locatie een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer die ideaal is voor verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden.

De Loswal Maasbommel heeft een flexibele indeling die aan uw specifieke wensen en vereisten kan worden aangepast.  De binnenruimte biedt plaats aan zo’n 25 mensen. Er is een gezellig boventerras, en ook een benedenterras direct aan het water. Bovendien is er een groot grasveld  om allerlei activiteiten te organiseren. Of je nu een intiem feestje voor vrienden en familie wilt houden of een wat groter bedrijfsfeest wilt organiseren, De Loswal Maasbommel biedt de perfecte setting.
Boek nu De Loswal Maasbommel en maak van je volgende feest een onvergetelijke ervaring! Bel: 0646530211 (Marijke)

20220823_123247
senioren Loswal
20220801_171451
Scroll naar boven