Over ons

De Loswal Maasbommel
Raadhuisdijk 1A Maasbommel

Bijzondere plek

De Loswal ligt op een prachtige, strategische plek in de Gouden Ham. Het kleine gebouwtje was namelijk ooit een post van de Rijkspolitie te water. Op deze plek kan iedere boot die van Maas de Gouden Ham in en uit komt varen goed gespot worden. De afgelopen jaren stond de kiosk het grootste deel van het jaar leeg. 

Zo’n mooie plek, daar moet toch wat meer van te maken zijn, dacht Jack regelmatig. Een plek voor Maasbommelaars en voor iedereen die langskomt om te genieten van de natuur en de bedrijvigheid rondom het water. En zo ontstond het idee van De Loswal Maasbommel. Een zomerterras direct aan het water. Met af en toe gezellige activiteiten zoals muziek, aan het water.  Een perfecte setting voor een verjaardagsfeestje of een bijzonder bedrijfsfeest.

Jack,  René en Marijke  heten iedereen  er van harte welkom!

Openingstijden Loswal

Maak kennis met onze crew

Gezelligheid en wat drinken en eten in een ontspannen, gemoedelijke sfeer vinden we belangrijk. Zo waai je echt even uit in het mooie Land van Maas en Waal. Heb je wensen, geef die dan door, dan houden wij er rekening mee. Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar.  Je bent van harte welkom! Onze vaste crew bestaat uit Jack, René & Marijke. 

Jack

Jack

Marijke

Marijke

René

René

De Achterkant van De Loswal Maasbommel

Niet alleen het uitzicht is prachtig, maar ook de ACHTERKANT van de Loswal.  Vanaf de dijk is een bijzondere muurschildering te zien, gemaakt door schilderscollectief https://www.destrakkehand.nl/.  Onderwerp van het schilderij is Hanzestad Maasbommel.

Maasbommel is het kleinste Hanzestadje van Nederland.Op dit schilderij zie je twee dorpsbewoners in de entourage van vroeger – het mandenmaken -, met enkele kwinkslagen naar het heden.

Hanzestad Maasbommel
Scroll naar boven